HTML

Ön hogy érzi magát?-Alternatív gyógyítás másként!

Itt az ideje, hogy mindig minden körülmények között tisztában legyen azzal, hogy milyen események zajlanak nálunk. Itt minden kulisszatitkot megtud rólunk! Velünk mindig forró nyomon lehet. Nincs más dolga, csak kényelmesen hátradőlni, és olvasgatni!

Friss topikok

Linkblog

Hagyomány, a csöppet sem hagyományos egészségügyi szolgáltatónál! De mi ez?

2011.06.10. 15:49 Medbiotech Diagnosztika Csapat

Egy rövid vázlat arról, ami kikívánkozik belőlünk:

 

Kis híján fél éve kipattant egyikünk fejéből egy ötlet, hogy mi lenne, ha megismertetnénk az emberekkel magunkat, a szolgáltatásainkat, mi lenne, ha sok-sok érdeklődőt beavathatnánk kulisszatitkainkba, ha járatosak lennének az alternatív gyógyításban.

Az elsődleges szempont az volt, amikor is elkezdtük ezt a „bulit”, hogy mindenkinek meg kell tudni, hogyan őrizheti meg egészségét! Úgy gondoltuk, hogy ezt nem rejthetjük véka alá! Telt-múlt az idő, és egyre több és több érdeklődő jelezte szándékát felénk, hogy márpedig ő igenis részt kíván venni ezeken a nem mindennapi rendezvényeinken, amik ezt az elnevezést viselik magukon: Nyílt Nap.

Kaptunk is az alkalmon, megszerveztük hát, kiötöltük, és TÁ-DÁÁÁM: épp a múlt héten volt az V. Medbiotech Diagnosztika Nyílt Nap! (június 4-én szombaton)

Minden hónapban többen jelentkeznek, lassan át kell építenünk az irodát, hogy beférjen mindenki! :)

Rendkívüli örömmel tölt el minket, hogy mennyien tartják fontosnak egészségüket!

Nem is szaporítjuk tovább a szót, beszéljenek a képek helyettünk, de még mielőtt zárnánk sorainkat, azért elöljáróban annyit, hogy a VI. alkalmunk júliusban lesz. Érdemes eljönni, a következő rendezvényünk fő témája: Mit tehetünk nyáron az egészségünkért?

 

Továbbra is kipróbálhatják kezeléseinket, teáinkat, különböző vizeinket, konzultálni tudnak a doktornővel, kérdezz-feleleket játszhatnak….Tyűűha, na ezek után még lázasabban készülünk mi is a következőre!

 

Szóval lehet előre jelentkezni, figyelni honlapunkon az aktuális infókat: www.meggyogyulsz.com

 

Blogunkon barangolni (vagyis itt, igen, itt jó helyen jár)!

 

Képek az előadásról:

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://medbiotechdiagnosztika.blog.hu/api/trackback/id/tr812973342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása