HTML

Ön hogy érzi magát?-Alternatív gyógyítás másként!

Itt az ideje, hogy mindig minden körülmények között tisztában legyen azzal, hogy milyen események zajlanak nálunk. Itt minden kulisszatitkot megtud rólunk! Velünk mindig forró nyomon lehet. Nincs más dolga, csak kényelmesen hátradőlni, és olvasgatni!

Friss topikok

Linkblog

RENDKÍVÜLI HÍR: INGYEN gyógyítja a Medbiotech Diagnosztika a rászorulókat!!!

2011.06.16. 16:00 Medbiotech Diagnosztika Csapat

 Ha az ember egészséges, akkor sok mindenre vágyik. Utazásra, több pénzre, autóra, egy új házra.

Azonban ha az ember beteg, akkor csupán egyetlen egy dologra vágyik az pedig nem más, minthogy egészséges legyen ismét! Ez az álom viszont nem mindig valósulhat meg, mert vannak olyan esetek, amikor az anyagiak gátat szabnak a gyógyulásnak. Ennek következtében súlyosbodik a beteg állapota, és az sem ritka, hogy meghal a beteg, mert nincs elég pénze a gyógyulásra.

 Ennek szeretnénk most mi véget vetni!

 

 

Még is hogyan?

Mivel szívünkön viseljük a rászoruló, és anyagi gondokkal küzdő beteg emberek sorsát, így szeretnénk elkerülni, hogy az ilyen szörnyű esetek mindennapossá és megszokottá váljanak!

Minden hónapban elvállaljuk, hogy egy súlyosan beteg ember gyógyítását, aki anyagilag annyira nehéz helyzetben van, hogy esélye sem lenne megfizetni a kezeléseinket!

 

 

Ott szeretnénk segíteni, ahol csak tudunk!

Ha Ön is ismer olyan embert, akinek ezzel segíthetünk, akkor a jelentkezését a medbiotechdiagnosztika@gmail.com e-mail címre várjuk.

Elindult jó pár őrült akciónk! Érdemes átböngészni!

De, hogy ne kelljen keresgetni, inkább kattintson ide mindenki: www.meggyogyulsz.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://medbiotechdiagnosztika.blog.hu/api/trackback/id/tr632989644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása