HTML

Ön hogy érzi magát?-Alternatív gyógyítás másként!

Itt az ideje, hogy mindig minden körülmények között tisztában legyen azzal, hogy milyen események zajlanak nálunk. Itt minden kulisszatitkot megtud rólunk! Velünk mindig forró nyomon lehet. Nincs más dolga, csak kényelmesen hátradőlni, és olvasgatni!

Friss topikok

Linkblog

Ez volt az év utolsó rendezvénye a Medbiotech Diagnosztikánál!

2011.12.20. 15:39 Medbiotech Diagnosztika Csapat

A képek néha nagyon beszédesek tudnak lenni…ez volt igaz a december 17-én az év utolsóként megrendezett Nyílt Napjára is.

A családias légkör mellett a kérdezz-felelek játék ismét emelt az előadás és a beszélgetés hangulatán.

Nem először ugyan, de reméljük nem is utoljára fordult elő az, hogy egy résztvevő már másodszor jött el a rendezvényre (hát igen, a jóból sosem elég :)…

Szombaton a fő hangsúly a bőrbetegségekre helyeződött, ami mindenkit nagyon érdekelt. Mindenki megosztotta tapasztalatát, véleményét és panaszát egyaránt. Jól kiveséztünk mindent, és azt is kiderítettük, hogy hogyan tud segíteni ezen a Nonstop Doctor!

Több érdeklődő is eljött aznap, akik még nem hallottak a készülékről, és akadtak olyanok is, akik szerettek volna még több információval gazdagodni.

Nem volt ez másként egy családdal sem.  Azonnal megrendelte a családfő kezelőkészüléket, mivel már sokat hallott róla, és a munkatársa is rendelkezik vele, így minden kétsége eloszlott a Nonstop Doctorral kapcsolatban. Azt mondta, ez volt a megerősítés ahhoz, hogy tényleg erre a készülékre van szüksége neki és családjának!

Hát így zajlott le a év utolsó Nyílt Napja…

 

De nem áll meg az élet továbbra sem, mert jövőre ugyanitt várunk minden kedves érdeklődőt, akik szeretnének olyan információkkal gazdagodni, amiért más egy vagyont fizetne!

 

 

Ön még nem hallott a Nonstop Doctorról? Kattintson ide, és azonnal bővebb információhoz juthat:

 

 

http://www.nonstop-doctor.com/

 

Barangoljon blogunkon , vagyis itt! Igen, itt jó helyen jár!

Kellemes Karácsonyi ünnepeket, és sikerekben gazdag, egészségtől duzzadó Újévet kíván Önnek a Medbiotech Diagnosztika és a Nonstop Doctor csapata!

Találkozunk 2012-ben!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://medbiotechdiagnosztika.blog.hu/api/trackback/id/tr803478445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása