HTML

Ön hogy érzi magát?-Alternatív gyógyítás másként!

Itt az ideje, hogy mindig minden körülmények között tisztában legyen azzal, hogy milyen események zajlanak nálunk. Itt minden kulisszatitkot megtud rólunk! Velünk mindig forró nyomon lehet. Nincs más dolga, csak kényelmesen hátradőlni, és olvasgatni!

Friss topikok

Linkblog

„Ecc-pecc, kimehetsz…” – avagy néhány trükk, amit ha elolvas, tutira nem fogja a választását egy kiszámolóra bízni!

2011.10.25. 15:22 Medbiotech Diagnosztika Csapat

Kétségtelen, hogy az alternatív gyógyászat korát éljük. Nem is lehet elzárkózni ez elől, hisz már a csapból is a piacon megvásárolható „csodagépek”, módszerek folynak. Ezeknek működésével és egészségre gyakorolt hatásával nem árt tisztában lenni, különben könnyen az alternatív gyógyító készülékek és szolgáltatások útvesztőjébe kerülhetünk.

 

Biztos Önben is felmerültek már a következők: Melyiket válasszam? Melyik éri meg az árát? Vajon nem e lesz mellékhatása?

 

Jogosak ezek a kérdések, mert valóban sokféle alternatív gyógymód és kezelőgép van a piacon, melyeknek meg vannak a maguk erősségeik és gyengéik, előnyük és hátrányuk. De hogy ne bízza a véletlenre a választást, segítségképp végeztünk egy kis piackutatást, s két táblázatba foglaltuk a biorezonanciás szolgáltatások és kezelőgépek összehasonlítását.

 

 

BIOREZONANCIÁS KEZELŐGÉPEK

 



BIOREZONANCIÁS SZOLGÁLTATÁSOK

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://medbiotechdiagnosztika.blog.hu/api/trackback/id/tr63329157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása