HTML

Ön hogy érzi magát?-Alternatív gyógyítás másként!

Itt az ideje, hogy mindig minden körülmények között tisztában legyen azzal, hogy milyen események zajlanak nálunk. Itt minden kulisszatitkot megtud rólunk! Velünk mindig forró nyomon lehet. Nincs más dolga, csak kényelmesen hátradőlni, és olvasgatni!

Friss topikok

Linkblog

Mitől olyan sikeres ez a rendezvény? Most fellebbentjük a fátylat Ön előtt!

2011.07.07. 15:56 Medbiotech Diagnosztika Csapat

Immáron hatodszor nyitotta meg kapuját a Medbiotech Diagnosztika az érdeklődők tábora előtt. Természetesen ismét jól sikerült a július 2-i Nyílt Napunk. Friss, nyári téma talált befogadó fülekre (Mit tehetünk az egészségünkért nyáron).

Mint ahogyan azt már megszokhatták, most is a közönség választotta ki, hogy mi legyen a következő rendezvény témája. Ezek szerint tényleg tudják az emberek, hogy mi kell nekik, hisz ez alkalommal túljelentkezés volt, de még így is megoldottuk pótszékekkel! Beigazolódott, amitől már tartunk egy ideje, hogy lassan át kell építeni az irodát, hogy beférjen mindenki  :)

Nyílt Napjaink sikerességére egyszerű a recept: mindent a résztvevőért! Azt akarjuk, hogy mindenki élete 180o-os fordulatot vegyen, s ezért meg is tesszük, ami tőlünk telik!

Meglepivel vártunk minden kedves vendéget, a már előre bejelentkezetteket, és azokat is, akiket csak úgy odafújt a szél! Szóval jó helyen és jó időben volt mindenki :)

S hogy a hangulatot fokozzuk, a következőre is készülünk ám még nagyobb meglepetéssel! Előzetesben csak annyit, hogy nem AKÁRMIVEL lesz dolga a nagyérdeműnek :)

No de elég is a szóból, beszéljenek inkább a tárgyi bizonyítékok, melyek tutira elárulják az esemény hangulatát.

Ugye Ön is szeretne a „Nyílt Naposok” népes táborába tartozni?

Akkor, mire vár?

Találkozunk a következő Nyílt Napon: július 30-án!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://medbiotechdiagnosztika.blog.hu/api/trackback/id/tr963047591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása