HTML

Ön hogy érzi magát?-Alternatív gyógyítás másként!

Itt az ideje, hogy mindig minden körülmények között tisztában legyen azzal, hogy milyen események zajlanak nálunk. Itt minden kulisszatitkot megtud rólunk! Velünk mindig forró nyomon lehet. Nincs más dolga, csak kényelmesen hátradőlni, és olvasgatni!

Friss topikok

Linkblog

Itt a TAVASZ, itt a következő egészségmegőrző program

2010.03.02. 10:04 Medbiotech Diagnosztika Csapat

Tavasz

Kedves pácienseink!

Itt a TAVASZ és ahogy ígértük itt a következő évszakra vonatkozó egészségmegőrző program.

Olvassák el, hogyan segíthetnek Önök szervezetüknek az elkövetkező időszakban!

 

 

Alapelem

Fa

Évszak

Tavasz

Átalakulás

Születés. A tavasz energiája a fizikai és a szellemi újjászületésre, a réginek az újra való cseréjére, a megtisztulásra irányul. Mérsékletesség és lágyság jellemző számára

Nyílás

Szem

Íz

Savanyú

Struktúra (tükör)

Kötőanyag (köröm)

Érzelem

Düh, harag, sértettség

Tömör szerv és funkciója

Máj

Sorban elosztja a chi energiát a szervek között, filtrálja és szállítja, valamint kivezeti a különböző anyagokat. Megőrzi és elosztja a vért, hatással van az emésztésre (szabályozza az epe kiválasztódását). Felel a kötőszövet, az immunrendszer, a szem állapotáért.

Üreges szerv és funkciója

Epehólyag

Összegyűjti az epét és irányítja a pszichikát

Rendszer

Immunrendszer

Pótlólagos funkció

Anyagcsere szabályozás

Segítségnyújtás

1) Tisztítás — szorbensek; 2) Védelem; 3) Helyreállítás     

Ajánlott Tiens termék

BVE, Ican, Slim tea, Liang Jang, Cordyceps, Fokhagymaolaj, Angolna-zsír, Enotera-olaj, Veican, Chitosan

 

          

                                    

"Most a télből a tavaszba megyünk át. Már tisztában vagyunk azzal, hogy az ember erkölcsi, fizikai, külső alkotmányán kívül létezik még az energetikai felépítése is. Léteznek azok az energetikai csatornák, amelyeken át árad az energia, amely segítségével a szervek állandó kapcsolatban állnak egymással — akarjuk mi ezt vagy sem. Még abban az esetbe is, ha egyes szervek műtéten estek át, az energetikai csatorna megmarad. És feltétlenül hatást kell rá gyakorolni. Nagy figyelmet kell fordítani a biológiai órákra is, különösen, amikor patológiákról van szó.

           Eljutottunk tehát egy szervhez, amely igen fontos valamennyiünk számára — a májhoz. A máj a Fa alapelemmel asszociálódik. A Tavaszt szimbolizálja — a megújulás, a fejlődés, a virágzás folyamatát. Éppen ezért a máj nélkül lehetetlen a megújulás, az anyagcsere.    

            A máj forró szervnek számít. Időről időre ugyanis nagy mennyiségű forró folyadék áramlik át rajta. A májból érkező forró folyadék fokozatosan lehűl. A máj — forró szerv. Minden folyamat igen gyorsan megy végbe benne. Párhuzamos szerve az epehólyag, egy másik, igen fontos szerv szervezetünkben.

            A máj következetesen produkálja a vért, azaz előbb összegyűjti, aztán pedig kivezeti azt. Folytonosan eleget tesz ezeknek funkcióinak. Testünk mozgásának ideje alatt a vér áramlik a szervezetben. Miért vélik úgy, hogy a mozgás az életet jelenti? Mert amikor mozgunk, a vér áramlik a szervezetben. A máj fogadja a vért és átereszti magán keresztül. Pihenés közben pedig a vér visszatér a májba. Amikor alszunk — a májunk akkor is intenzíven dolgozik.

            A máj, akár az epehólyag aktivitásának maximális időpontja az éjszaka. Amikor fekszünk, pihenünk, a máj dolgozik. Ugyanis a vér visszatér a májba és feltétlenül eleget kell tennie azon feladatnak, amely miatt jelen van szervezetünkben. A máj a vér tárháza. Egészében véve minden belső szervünk, amely részt vesz a kis véráramban, sajátos tárház, ugyanis itt raktározódik mindaz, amivel a természet oly gazdagon megáldott minket. A máj szabályozza minden folyamat erejét, nagyságát és irányát. A máj tisztítja meg a vért — ez legfőbb funkciója.

            Kivezeti a szervezetből a zsírokat — amíg képes erre. Szabályozza az immunrendszert, megvédi belső világunkat, az immunrendszerünket a káros patogén behatásoktól. Természetesen, csak bizonyos ideig képes minderre. A máj felelős az inak rugalmasságáért, az úgynevezett kötőszövetekért, azok minőségéért, az ízületekért. A máj óriási túlterhelésnek van kitéve. A kötőszövet, az immunrendszer állapota — mindez a máj. A máj betegségei segítik elő az ízületek, a kötőszövet megbetegedéseinek keletkezését, az izomgörcsök kialakulását, a végtagok zsibbadását. A máj felelős szemünk világáért, mivel a szem a máj kapuja.

            Amikor szemünk könnyezik, megpirosodik, fáradt — ne a számítógépet hibáztassák. Semmit vagy senkit se okoljanak ezekért. Ez a májunk hibája. Ugyanis ilyenkor adja tudtunkra, hogy segítségre, támaszra van szüksége. A látási aktivitás csökkenése, a fáradtság, a sötétedéskor rosszabbodó látás — mindez azt jelzi, hogy problémák vannak a májjal. A máj felelős a szemöldök állapotáért és a szivárványhártya színéért. Ugyanis a szemnek azon megbetegedései, amelyeket duzzanat, pirosodás, úgynevezett dülledt szem kísér, amikor állandóan vakarjuk szemünket — mindezt a máj energiájának túltengése okozza.

            A kínai gyógyászatban nincs olyan fogalom, mint a gyulladás. A kínai gyógyászatban csak láz van és hideg. A teljes hideg a véget jelenti. Rosszabb nem létezik. A máj közvetlen kapcsolatban van az epenedvvel. A kiválasztódás, azaz az, hogy miként működik a máj, hogyan tesz eleget kiválasztó funkcióinak, közvetlen kapcsolatban áll az epenedvvel. Ugyanis a destruktív kapcsolat révén a máj a léppel és a hasnyálmiriggyel áll összeköttetésben. A máj túltengése azonnali hatással van a lép működésének aktivitására, ugyanitt található a hasnyálmirigy, a gyomor. Amikor gond van a májjal, azonnal romlik a gyomornedv minősége és fermentatív aktivitása.

            A szervezetünkben minden kölcsönös kapcsolatban áll egymással. Az úgynevezett energetikai utcákon áramlik minden egyik szervtől a másikig. Mi van akkor, ha eltávolították az epehólyagot? Hiszen olyan megfontolatlanul szánjuk rá magunkat a műtétekre. Ha kövek vannak — el kell távolítani az epehólyagot. És örülünk, hogy tovább ehetjük nyugodtak a szalonnát. Reméljük, hogy minden rendben lesz, hogy többé nem fog semmi fájni a jobb borda alatti tájékon. Pedig fog, feltétlenül fog. Még rosszabb lesz.

            És nemcsak a jobb tájékon fog fájni, hanem a balban is. Végeredményben egy olyan szituáció keletkezik, amikor a máj vonalában blokk alakul ki. Amikor a máj patológiája, kóros elváltozása olyan méreteket ölt, hogy úgymond kettéválasztja az emberi szervezetet. Ilyenkor igen komoly dolog történik. Testünk felső felében összegyűl az energia, lent pedig mintha anomális úton haladna, ott energiahiány tapasztalható — problémák vannak a vesével, a mozgószervekkel, ödémák keletkeznek, súlyos bronchitisek, tüdőgyulladások, mellhártyagyulladások. A probléma pedig itt van, és sehol máshol. Amint kiküszöböltük ezt a hiányosságot — megszűnik testünk kettéválasztottsága.

            Így van felépítve szervezetünk, és a kínai gyógyászat világosan elmagyarázza: elég hathatós segítséget nyújtani egyik szervünknek, annál inkább, ha egyidejűleg több szervünknek nyújtunk megelőző támaszt, a többi magától rendeződik. Ez ugyanis egy igen univerzális rendszer. Az egészségesek és a betegek számára egyaránt. Az egészségesek megelőzik a bajokat, a betegek kezelik, és rendbe hozzák magukat. Semmi esetben se hagyják abba a gyógyszerszedést — alkalmazzák azokat egészen addig, amíg nem érik el a kívánt eredményt. Csak ezek után csökkenthető a dózis. Akkor is lassú ütemben. Tájékoztassák erről orvosukat — abban az esetben, ha az kész a párbeszédre. Kétségtelen, igen egyszerű és kézenfekvő megoldás minden felelősséget áthárítani az orvosra. De hol vagyunk ilyenkor mi magunk? Minek is mentünk orvoshoz?

            A gyors élvezethajhászás korszakát éljük. Korábban udvarolni kellett, ebédelni. Ebédeltél — házasodhatsz. Most minden sokkal egyszerűbb. Nem kell többé udvarolni, ebédelni, házasodni. Minden a végsőkig egyszerű. Korábban, ha külföldre szerettünk volna utazni, hosszú időn át kellett gyűjteni a pénzt, leküzdeni bizonyos nehézségeket. Készültünk az eseményekre. Hosszú időn át haladtunk céljaink felé, dédelgettük álmainkat. Mint ahogyan a terhességet sem egyetlen nap alatt hordják ki. Most pedig hozzászoktunk a gyors élvezethajhászáshoz, várjuk az olyan csodaárust, amely a varázspálca egyetlen ütésével ad nekünk egy olyan tablettát, amelytől azonnal megszűnik minden problémánk. De nincs ilyen. Amíg el nem kezdünk magunk is dolgozni egészségünk érdekében, ne várjunk eredményt. Addig pedig maradnak a betegségek, az öregség, az ernyedt bőr. Reggel pedig utálunk a tükörbe nézni. Jól van ez így?

            Tehát a májnál tartunk. A májnak, mivel állandóan óriási terhelésnek van kitéve, ugyanis számos fermenst állít elő szervezetünk számára, teljes értékű táplálékra van szüksége.    

            Mielőtt bármit is betennénk a szánkba, emlékeznünk kell arra, hogy a máj dolgozza át az úgynevezett heterogéneket, azaz azokat az anyagokat, amelyek mérgezőek számunkra. Így, például, a májnak két napi fokozott működésre van szüksége ahhoz, hogy megeméssze az emlősök húsát, a kolbászt, a kaviárt, egy korsó sört.

            A szalonnáról most nem beszélek. Azaz a máj állandóan munkában van. És mielőtt túlterhelnék a májukat, gondolkozzanak el azon, mihez vezethet mindez. Mivel lehetnek májuk segítségére?

            Ugyanis senki sem hagy fel az evéssel egyik napról a másikra. Egyébként, ki hagyta abba a kávézást? Gratulálok. Senki sem halt bele? Önök megőrizték szervezetük számára a kalciumot. Önök szabályozták szervezetük belső pH-szintjét, a hidrogén ionjainak koncentrációját. Önök egy igen nagy szolgálatot tettek májuknak, amelynek nehezére esik savas környezetben a normális koleszterin előállítása, valamint egy egész sor olyan fermens termelése, amelyek segítségére lesznek a hasnyálmirigynek és a lépnek. Tehát mivel is tudnánk segítségére lenni májunknak? Nem tudunk ugyanis ideális környezetben élni, ideális ételeket fogyasztani, szentlélekkel táplálkozni. Eszünk, iszunk, társalgunk. Időről időre betérünk egy-egy gyorsétterembe, bekapni valamilyen szörnyűséget. Mindenki elköveti ezeket a vétkeket, mivel hús-vér emberek vagyunk, és előbb magunk idézzük elő a bajt, aztán pedig azt sem tudjuk, hogyan lábaljunk ki belőle. Pedig van választás: mondjanak le a mérgekről és nyújtsanak segítséget belső szerveiknek!

            Mivel is lehetünk segítségére a májunknak? Ne feledjék el, már megtisztították szervezetüket! Ha pedig úgy alakult, hogy csak most kezdenek ismerkedni termékeinkkel, a tavasz rendszerével, az első lépés a 2,5-hónapos úton feltétlenül a megtisztulás kell, hogy legyen. Ha viszont már túl vannak a tisztítókúrán, ne feledjék, hogy a máj az a szerv, amelynek állandó regenerációra van szüksége, amely számára igen fontos, hogy ne legyenek zsírsejtek. Minél több szorbensre van szükség. A máj igen kedveli az Icant, a Tristop tablettát és a Fogyasztóteát. Nem azért, mert mindenkinek gyors ütemben fogynia kell, ezt mindenki maga dönti el. Azért, mert ezek kitűnő termékek, amelyek megnyitják a vezetékeket — a májvezetéket, a lépvezetéket, a hasnyálmirigy-vezetéket. Nem arról van szó, hogy fogyni fogunk, hanem arról, hogy lépésről lépésre rendezzük szervezetünk anyagcseréjét. Csak ekkor kiálthatunk fel: "Üdvözöllek, egészség!"

            Sok ember, aki a krónikus fáradtság vagy súlyos krónikus betegségek tüneteivel küzd, igen nehezen várják ki a tavaszt. Nincs erejük örülni a tavasznak. Mintha örülnének neki, de még erre sincs erejük. Miért? Mert problémáik vannak a vastagbéllel, a toxinokkal stb. Ugyanis a májnak szorbensenkre van szüksége, azaz azokra az anyagokra, amelyek megkötik és kivezetik mindezeket a szervezetből. A májnak olyan ételekre van szüksége, amelyek segítenek neki szabályozni a koleszterin-szintet, azaz csökkenteni az alacsony tömörségű koleszterint és normalizálni a magas tömörségű koleszterint.

            A májnak úgy kell működnie, akár egy óraműnek. Ehhez pedig elsősorban szorbensenkre van szüksége, másodsorban olyan ételekre, amelyek megvédik (hepatoprotektorok) és helyreállítják a hepatocitákat — a máj sejtjeit. Miben rejlik a beteg máj baja? A máj normális kötőszövete helyére zsírszövetek kerülnek, és a máj normális működése megszűnik. A zsírhepatózis — daganatos betegek, azaz súlyosan beteg emberek kórja.

            Azon emberek szerencsétlenségének lényege, akik hosszú időn át voltak kénytelenek antibiotikumot szedni, illetve akik kemo- vagy gammaterápiára szorulnak, abban rejlik, hogy rombolódik a májuk — szervezetünk legfőbb detoxikánsa. Ugyanis a máj többé nem lesz képes megbirkózni a toxikus reakcióval. A folytatás pedig még ennél is szomorúbb.

            Éppen ezért egész idény alatt alkalmazni kell a fogyasztóteát. Ennek legegyszerűbb módja — 3 tasak 2 liter vízbe. Különösen súlyos esetben, amikor beszűkülnek az epevezetékek, amikor epekövet diagnosztizálnak, 1 tasak teát kell leforrázni egy csészényi vízzel. Fogyasztani feltétlenül evés előtt kell. Nem véletlenül vélik Keleten, hogy "A víz, evés előtt arany, evés közben ezüst, evés után pedig fém". A mi feladatunk a máj szinten tartása. Azon kívül, hogy elkezdtük megtisztítani, még segíteni is kell funkciója teljesítésében. Ehhez kitűnő szer az Ican, a Tea, a Tabletták és a Fogyni vágyóknak szánt Por. Tavasszal lehet eredményesen fogyókúrázni. Ugyanis éppen tavasszal még a hajlott korú vagy a beteg embereknél aktivizálódik az anyagcsere. Ez egyáltalán nem fiziológia, ez pusztán biológia. Tavasszal minden aktivizálódik. Viszont az aktivizálódás szintje mindenkinél más és más, ez függ minden egyes szervezet életformájától és belső tartalékaitól. Az Ican pedig kiválóan állítja helyre a hepatocitákat.

            Ha a máj patológiájával szembesültünk, feltétlenül szükségünk lesz Cordicepsre. Éjszakára kell bevenni — minél később, annál jobb: éjfélkor, hajnali egy órakor. Ugyanis amikor testük fekvő helyzetben van, a máj pedig összegyűjti és filtrálja a vért, éppen így segíthetik munkáját. Segíthetik a hepatocitákat is, ugyanis helyreállítják az immunkomplexumot. Egyébként, ha már az immunkomplexumokról esett szó, a fokhagymaolaj kiváló szer a rendszeres megbetegedéseknél. Mindezek tudatában, mivel a máj felelős a kötőszövet állapotáért, ne feledkezzenek meg a Fokhagymaolajról.

            Rendelkezésünkre áll egy olyan kiváló termék is, mint az Angolnazsír. Egészében véve ez őszi-tavaszi alkalmazású szer. Októberben, novemberben, decemberben, januárban, februárban, márciusban — egész idő alatt adagolni kell a pótolhatatlan zsírsavakat. Amennyiben Angolnazsírra esik választásuk, a nők Enotera-olajjal variálhatják, vagy pedig Fokhagymaolajjal.  Ezek ugyanis szintén tartalmazzák a pótolhatatlan zsírsavakat (PZsS). A Veican alkalmazása a tavasz közeledtével javasolt, amikor közeleg a kikelet. Ezt a szert szintén éjszakára ajánlatos bevenni — táplálják májukat, mivel a Veican kiválóan állítja helyre a lipotocitákat. Az Angolnazsírt pedig étkezés közben legjobb bevenni (naponta 2–3 alkalommal 2 kapszulát, az utolsó alkalommal inkább elalvás előtt). Ugyanis ez a szer képes arra, amit mi magunk nem tehetünk meg.

            Jelenleg még nem tudjuk szintetizálni a PZsS-okat, így az élelemmel kell bevinni azokat a szervezetbe. Nem fogunk most külön foglalkozni az étkezéssel, mivel mindenki tisztában van azzal, hogy e téren igen siralmas a helyzet. Jó lenne, ha zsíros halfajtákból jutnánk hozzá PZsS-hez, de ehhez nagy mennyiségben kellene azt elfogyasztani. Ráadásul jó lenne, ha nem tartalmazna hormonokat, nehéz fémek sóit, stb. ugyanis a táplálék-kiegészítők, a PZsS, a sejtfalanyag — mindez nem üzleti fogás, ez az élet szükséglete.

            Nem túlélni kell! Ennek a szónak két gyökere van — „túl”, mintha túl szeretnénk valamin is lépni, és „élni”. Ki akar kiszállni az életből? Élni kell.

            Megállapítottuk tehát, hogy a teljes értékű élethez teljes értékű, kiegyensúlyozott táplálékra van szükségünk, valamint PZsS-re. Nem véletlenül használjuk a „pótolhatatlan” szót. Ugyanis szervezetünk nem rendelkezik ezekkel a savakkal, ugyanúgy, mint ahogy nincs taurin aminosavunk sem, amelyre a membránon belüli szintézishez van szükség. Ez a szer is megtalálható a Fokhagymaolajban. Egyébként, a Fokhagymaolaj tartalmaz közel száz kénvegyületet. A kén pedig kiváló allergia elleni szer, kitűnően helyreállítja a hipotocitákat, jótékony hatással van a kötőszövetre. A megfelelően fejlett kötőszövet esetén egyetlen daganatos megbetegedés sem képes kifejlődni. Ha bármilyen pózban szeretne hosszasan ülni anélkül, hogy elzsibbadna vagy begörcsölne a lába — tartsa rendben a kötőszövetet, azaz a májat. Az ember önmaga tartsa fenn fiatalságát, gondoskodva szervezetéről.

Ha konyhakertjükben nem fognak öntözni, trágyázni, nem fogják elvetni a magvakat és gondozni a növényeket, hamarosan csak gaz nő majd ebben a kertben. Ugyanez történik az emberi szervezettel is. Sokan már szembe is találták magukat ezzel a helyzettel. Száraz bőr, táskás szemek — mindezek az idejekorán bekövetkezett öregkor tünetei. Az embernek pedig meg kell őriznie szíve fiatalságát. Úgy kell élnie, hogy az élet folyamata örömet okozzon számára.

            Rendbe hoztuk májunkat. Tisztában vagyunk azzal, hogy folyadékra van szükségünk, hogy le kell cserélni a zsírszövetet, megszabadulni a fölösleges vércukorszinttől. A fölösleges cukor ugyanis a daganatos megbetegedések barátja, szinte kísérőtársa. A hormondeficit is kedvez az onkológiai betegségeknek, akár az antioxidánsok hiánya.

            Mindezeket a fentebb felsorolt dolgokat mindannyian önmagunk is megváltoztathatjuk. Ehhez nem szükségesek különösebb befektetések. Csak helyes, adalékokban gazdag táplálékra van szükség. A biológiailag aktív táplálék-kiegészítőkről van szó. Azért biológiaiak, mert biológiai nyersanyagból lettek előállítva, azaz állati, esetleg növényi eredetűek. Azért táplálék-kiegészítők, mert ezekkel egészítik ki az élelmet. Minden táplálék-kiegészítőnek antioxidánsnak, antidotnak kell lennie, azaz meg kell védenie szervezetünket a szabad gyökök hatásától. Minden táplálék-kiegészítőnek képesnek kell lennie kiegyenlíteni szervezetünk homeosztázisát, azaz annak belső közegét. Ehhez pedig arra van szükség, hogy éppen maga a szervezet kezeljen minket, nem pedig a különböző adalékok. Ez téveszme. Éppen a szervezet, úgymond beépítve egyik alapelemet a másik után, hozza rendbe önmagát. Nyugodtan bízzák magukat erre a szervezetre, sokkal bölcsebb nálunk.

            Mikor tudjuk rendbe hozni májunkat, gondoskodva róla? Azok, akik a máj krónikus megbetegedéseiben szenvednek, nem lesznek képesek erre egyetlen idény alatt — ehhez egy, két évre lesz szükségük. A máj teljes regenerációjához ugyanis néhány évre van szükség. Ezzel tisztában kell lenniük az alkoholistáknak, valamint azok családtagjaiknak, akik önhibájukon kívül gyakran válnak e betegség szenvedő alanyaivá. Ugyanakkor szeretném megvigasztalni őket — van kiút. De ehhez kölcsönös beleegyezésre van szükség. Az embernek tisztáznia kell a helyzetet önmagával és szervezetével egyaránt. Ezt helyette senki sem teheti meg. Ha abba akarja hagyni az italozást — nyugodtan és egyszerűen megteheti ezt. Egyetlen feleség, édesanya, anyós vagy szerető sem képes rászedni őt erre, ha ő maga nem akarja ezt. Esetleg ellenkező hatást érnek el — még többet fog inni.

            De egy olyan helyzetben, amikor az ember abbahagyta az italozást, bekódoltatta magát, illetve a kezelés egy adott stádiumában vannak, nem nélkülözheti a biológiailag aktív táplálék-kiegészítők segítségét — túlságosan nagyfokú toxikus hatást gyakorolt az emberi májra az alkohol. 2 olyan fermens létezik, amelyek képesek felbontani az alkoholt. Ezek nélkül már akár 5 gramm alkohol is halálos lenne. Valamennyinknél más és más e fermensek mennyisége — az egyik megihat akár egy tartállyal, a másik már egyetlen pohárka italtól is lerészegedik.

            Azoknak az embereknek, akik alkoholfüggőségben szenvednek, nagyobb mennyiségű táplálék-kiegészítőre van szükségük. Ugyanis annak a szervezetnek, amely eddig egy ütemben dolgozott, most új ütemre kell átállnia. Az átállás pedig lehetetlen a táplálék-kiegészítők nélkül. Ilyen a tea, a sejtfalanyag, és lehetőleg minél nagyobb mennyiségben. A máj zsírosodó elváltozásainál jó szolgálatot tehet a Chitosan. A fogyasztótabletták is jól oldják a zsírt. Ilyen jellegű az Ican és a Sleeping kombinációja is. Az Icanról fentebb már szó esett. A Sleeping pedig kiválóan oldja a feszültségérzetet. Az erek feszültségét. Éjszakára, elalvás előtt 2 tablettát kell bevenni, nappal — 1. Ne feledkezzünk meg a kalciumról sem az agyi tevékenység javításához. A Gingko Biloba is jó eredményeket ad a toxikomániában szenvedőknél — sajátos hatást gyakorol egyes, a rászokás és a függőség kialakulásáért felelős fermensekre. A dohányosoknak háromszor annyi biológiailag aktív táplálék-kiegészítőre van szükségük, mint a nem-dohányosoknak — ekkora a dohányzás intoxikációja.

            Tehát már rendbe hoztuk a májat. Ezzel rendben van a kötőszövet is. A legnehezebb helyreállítani talán a porcanyagot, de ezt is lehetséges.

            Fokozatosan a tavaszból a nyárba megyünk át. A tavasz véget ért. Szervezetünkben megindult a nedvkeringés. Nem a toxikus anyagokra gondolunk ezúttal, hanem a hasznosakra. Ugyanis már feltöltöttük szervezetünk minden jelképes raktárát.

            Egyébként, a keleti gyógyászat szerint a fej — két hólyag: az epehólyag és a vízhólyag. Éppen ezért az a kifejezés, miszerint valakinek fejébe szállt a vizelete, nem mentes bizonyos értelemtől. Azok az emberek ugyanis, akiket májbetegségek kínoznak, gyakran panaszkodnak fejfájásra. Azok pedig, akiknek problémát okoz a vese és vízhólyag, hajlamosak a migrénre." ( prof. Asztapjonok Jelena az orvosi tudományok doktora
és a rigai Vademecum orvosi központ igazgatójaTIENS előadása alapján készült könyvből idéztünk)

Hamarosan folytatjuk… :)

Kérdéseit, véleményét ossza meg velünk Ön is!

Jó egészséget és mosolygós napot kíván,

A Medbiotech Hungary Csapata

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://medbiotechdiagnosztika.blog.hu/api/trackback/id/tr651802162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása