HTML

Ön hogy érzi magát?-Alternatív gyógyítás másként!

Itt az ideje, hogy mindig minden körülmények között tisztában legyen azzal, hogy milyen események zajlanak nálunk. Itt minden kulisszatitkot megtud rólunk! Velünk mindig forró nyomon lehet. Nincs más dolga, csak kényelmesen hátradőlni, és olvasgatni!

Friss topikok

Linkblog

Gyermekbirodalom: avagy játszva gyógyulnak a gyerekek a Medbiotech Diagnosztikánál!

2011.07.13. 11:14 Medbiotech Diagnosztika Csapat

S lőn…Összekötöttük a kellemest a hasznossal!

Létrehoztunk a gyerekeknek egy különálló játszósarkot, hogy ne unatkozzanak, amíg épp a szüleiket vizsgálják. A játékok tárházát folyamatosan bővítjük, hogy az egészen aprótól a már iskolásig minden gyerkőc megtalálja a kedvére valót. Kedvencük a kifestő, a mesekönyvek, a kisautó, és a különböző mese- állatfigurák.

A hozzánk érkező gyerekekben oldódik a feszültség, így még jobban ráhangolódnak a vizsgálatokra, kezelésekre! Alig várják, hogy végre játszhassanak, s közben játszva gyógyulnak!

Kellemes környezet, játékok, friss levegő, tágas hely és zöld növények közepette csak úgy repül az idő! (Mert ők is megérdemlik :)

Ezzel szeretnénk kedveskedni minden apróságnak, aki nálunk gyógyul!

 

Tehát kedves szülők, ne aggódjanak, ha gyerkőcükre nincs aki vigyázzon, bátran hozzák magukkal, mert azonnal megtalálják a helyüket, ahogy betoppannak.

A gyermek boldogsága= a szülő boldogságával, főleg ha közben még egészségesek is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://medbiotechdiagnosztika.blog.hu/api/trackback/id/tr173062956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása