HTML

Ön hogy érzi magát?-Alternatív gyógyítás másként!

Itt az ideje, hogy mindig minden körülmények között tisztában legyen azzal, hogy milyen események zajlanak nálunk. Itt minden kulisszatitkot megtud rólunk! Velünk mindig forró nyomon lehet. Nincs más dolga, csak kényelmesen hátradőlni, és olvasgatni!

Friss topikok

Linkblog

A Medbiotech Diagnosztika csapata lerohanta a debreceni Nagyerdőt!

2011.09.26. 14:22 Medbiotech Diagnosztika Csapat

Cseppet sem túloztuk el a címet, ugyanis szeptember 23-án a Nemzetközi hulladékgyűjtési napon, szó szerint lerohantuk az erdőt. Többedmagunkkal és néhány önként jelentkezővel elindultunk, hogy az oly sokak kedvenc pihenő és kiránduló helyét megtisztítsuk a szeméttől.

Kellemesen meglepődtünk, amikor két gyerek is jelentkezett erre a nemes feladatra. Az egyik tanuló így nyilatkozott a hulladékgyűjtésről: „ezzel jót teszünk a világgal!”

 

A környezetvédelmet a szívügyünknek tekintjük, ezért igyekszünk mindig meg tenni, ami tőlünk telik, hogy megőrizzük a természet szépségeit az utókor számára. Még ha ez csak egy kis lépés volt is a környezetvédelem irányába, jó volt látni, ahogy a csapat együtt dolgozott, egy célért. A megérdemelt jutalom mi más is lehetett: tiszta erdő és tisztás…még a fű is zöldebbnek tűnt!

 

Jó tudni azt, hogy a gyerekek így gondolkodnak a környezetvédelemről! Bármelyik felnőtt megirigyelhette volna igyekezetüket!

 

Próbáljunk ne csak ezen a napon, hanem az év minden napján kedvet kapni a hulladékgyűjtésre! Óvjuk és becsüljük környezetünket, hisz ajándékba kaptuk!

 

Íme, néhány kép arról, hogy mi hogyan csináltuk:


Akció előtt..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://medbiotechdiagnosztika.blog.hu/api/trackback/id/tr613257759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása