HTML

Ön hogy érzi magát?-Alternatív gyógyítás másként!

Itt az ideje, hogy mindig minden körülmények között tisztában legyen azzal, hogy milyen események zajlanak nálunk. Itt minden kulisszatitkot megtud rólunk! Velünk mindig forró nyomon lehet. Nincs más dolga, csak kényelmesen hátradőlni, és olvasgatni!

Friss topikok

Linkblog

Itt a NYÁR, itt a következő egészségmegőrző program

2010.05.05. 14:26 Medbiotech Diagnosztika Csapat

 

Kedves Páciensünk!

 

Olvassa el a következő

egészségmegőrző bejegyzésünket,

 

és készüljünk fel együtt a nyárra!!!

 

 

NYÁR

 
 
 

Alapelem
Tűz
Évszak
Nyár
Átalakulás
Gyors növekedés, Aktivizálás, Szépség, erő
Nyílás
Nyelv (arc)
Íz
Keserű
Struktúra (tükör)
Erek
Érzelem
Öröm
Tömör szerv és funkciója
Szív
Irányítja a szívet és a véredényeket, az izzadást, a tudatot, a gondolkodást. Szabályozza a Chi-erőt. Felelős az endokrin rendszer munkájáért
Üreges szerv és funkciója
Vékonybél
A megemésztett táplálék fogadása, a tápláló anyagok és nedvek felszívása. A nedveknek a "tisztákra" — a lépbe, illetve a "homályosokra" — a vastagbélbe — való osztályozása, a salak-anyagoknak a vastagbélbe való átirányítása, a fölösleges anyagoknak a szívtől való elirányítása.
Rendszer
Endokrin (belső-elválasztás) rendszer
Pótlólagos funkció
A pszichika irányítása
Segítségnyújtás
1) Mineralizáció; 2) A szív és az erek erősítése
Ajánlott Tiens termék
Biokalcium, Biocink, Spirulina, Vér és Vas, Cholican, Veican, Fokhagymaolaj, Chitosan, San Hao
  Tehát megérkeztünk a nyárba. A nyár a gyors növekedést jelenti, az aktivizációt. Nyáron minden gyorsan és színesen zajlik. A szív az a szivattyú, amely úgymond a főbb vérereken való mozgásra serkenti a vért. Ezen kívül a szív meridiánja felelős az endokrin rendszer, azaz a pajzsmirigy, valamint a mellékvese (a vesével együtt) munkájáért. De ha egy pillantást vetünk a pentagrammára, minden azonnal világossá válik — mi mivel áll kapcsolatban, mi mivel van összeköttetésben, minek és mit kell adni. Ha minden szükségest megtettünk, nem lesz kardiológiai jellegű problémánk. A szív, akár a máj, forró szerv, ugyanis állandóan átjárja a legforróbb biológiai nedv — a vér. A szív párhuzamos szerve a vékonybél. A szív az élet bázisa. Ha nincs szív, a szervezet sem fog működni, nem fog élni. Hogy elkerüljük ezt, tervszerűen kell gondoskodni szervezetünkről. Nem akkor kell ezzel foglalkozni, amikor szervezetünk már segítségért kiált, hanem amikor még van lehetőség a helyzet javítására. A szív nemcsak a vérellátásért és a főbb véredényekért felelős. A szív „ablaka” a nyelv — az egész kardiológiai rendszer állapotát meg lehet határozni a nyelv segítségével, ahogyan ezt évezredek óta teszik a keleti medikusok.
            A jó vérkeringés a normális értelmi tevékenység záloga. A szív felelős az ízlelésért. A szív felel a beszédért is.
            Mivel is lehetünk szívünk segítségére? Bármennyire is furcsa, a szív a legfontosabb szerv a vékonybél után. Ugyanis, éppen a vékonybélen át kerül be szervezetünkbe az összes anyag — a táplálóak, a hasznosak és a károsak. A vékonybélen át szívódnak fel az ásványi anyagok is. Éppen nyáron kell maximálisan feltölteni vékonybél-rendszerünket. A vékonybél segítségével szívódik fel szervezetünkbe az ásványi anyagok 85 százaléka. És éppen nyáron megy végbe a teljes mineralizáció, azaz az ásványosítás.
            Hogyan is megy végbe ez a folyamat? Olyan kiváló termékeink vannak, amelyek nem találhatóak meg a világ egyetlen üzletének kirakatában sem. A Tiens hálózat rendelkezik a kitűnő Biokalciummal, amely szervezetünkben szinte azonnal ionos formába alakul át és készen áll az azonnali felhasználásra. Miért éppen nyáron megy végbe az ásványosítás? A vesének, amely a csontokért felelős, igen nagy szüksége van kalciumra.
            Viszont mi nyáron, nem pedig télen foglalkozunk a mineralizációval. Nem az év kritikus évszakában, amikor szervezetünk segítségért kiált, amikor csúcspontját éri el az oszteoporózis, amikor fájnak lábaink. Mi nyáron kerítünk sort a mineralizációra, hogy megelőzzük mindezt. Különösen fontos ez azon gyerekek számára, akiknél a növekedési folyamat igen gyorsan zajlik. Ahhoz, hogy az endokrin rendszerük teljes értékű legyen, és a jövőben ne legyenek problémáik a nemi fejlődéssel, szükség van a teljes mineralizációra. Ez az egész a kalciumot jelenti — az elsőtől az utolsóig. A nők és a gyerekek a gyermekeknek szánt kalciummal kezdik, a többiek — az általánossal. Az egyik kalciumot a másik után kell bevenni, fél tasakkal alkalmanként, 17 és 19 óra között, ahhoz, hogy a kalcium úgymond a raktárba kerüljön.
            Amit nyáron raktároznak el, ősszel veszik elő. Mindent nyáron alapoznak meg. A gyerekek fogainak mineralizációját — nyáron. Különösen fontos ez a hiperaktív gyerekek esetében, amikor azok úgymond ugrásszerűen növekszenek, aztán betegeskednek (náluk az úgynevezett Slatter-féle szindróma alakul ki) — ilyenkor a gyereknek fáj a lába, a térde, nehezére esik a járás. A Biocinket reggelente kell bevenni, 4–6 kapszulát. A Spirulina szedését 3 tablettával kell kezdeni, aztán 4-re növelni az adagot, a későbbiekben pedig 5-re. Azoknak, akik testsúlya meghaladja a 70 kilogrammot, 6 tablettát tesz ki az adag. A többi képessége mellett a Spirulina még egy kiváló funkciónak is eleget tesz — a Spirulina sejtfalanyaga más felépítésű, így aktivizálja az anyagcserét, amelyet mi (a pentagramm tanúsága szerint) elhanyagoltunk. Önök szemlátomást vékonyabbak és csinosabbak.
            A Tiens által javasolt táplálék-kiegészítők a többi tulajdonságuk mellett rendelkeznek még egy igen fontos, a testsúly ellenőrzésére irányuló programmal: még ha Önök rohamosan le is fogytak, bőrük nem ernyed el. Szomorú látványt nyújtanak ugyanis azok a nők, akiknek emberfeletti erőfeszítések árán vagy valamilyen csoda-diéta segítségével sikerült lefogyniuk, de nem lettek ettől boldogabbak. Ezzel kapcsolatban igen élcesen viccelődött Faina Ranevszkaja. Egyik alkalommal, amikor éppen átöltözött öltözőjében, valaki véletlenül benyitott, de azonnal elnézést is kért. "Semmi gond, drágám, jöjjön be, ha a látványtól nem lett rosszul" — válaszolta a hölgy.
            Ha egy telt nő nem természetes módon fogyott le, eléggé szomorú látványt nyújt. Éppen ezért mindent tervszerűen, lassanként kell csinálni. Ugyanis azt szeretnénk, hogy a test feszes maradjon. Mindez pedig csak a testsúly fokozatos szabályozása mellett lehetséges, amelynek elérésére csak az anyagcsere szabályozása esetén van mód.
            Az utóbbi időben megjelent egy kiváló termék, amely alkalmas a mineralizáció befejezésére. Neve "Vér és vas". Ez egy igen rendkívüli termék, amelyre szervezetünk középső részének lesz szüksége — a lépnek. Annak a lépnek, amelynek igen nagy szüksége van könnyű és teljes értékű vasra. Sajnos, szervezetünk nem rendelkezik a vasfölösleg kivezetésének mechanizmusával. Fölösleg pedig csak vegyi, azaz nem szerves eredetű vasból alakulhat ki. Ez a vas viszont rozsdaként lepi be főbb vérereinket, aminek borzasztó következményei lehetnek. Ráadásul minél idősebb az ember, annál nagyobb veszélyeket rejt magában számára a vaskészítmények szedése. A mi termékünk segítségével pedig könnyedén meg lehet oldani a vörös vér problémáit. Ezzel kapcsolatos ugyanis a véredények rugalmassága, a krónikus fáradtság szindrómája, a vérraktár feltöltése. Napi 2–3 kapszula megelőzés céljából. Anaemia (vérszegénység) esetén pedig 6–8 kapszulára növelhető a dózis.
            Ugyanakkor szívünknek nemcsak mineralizációra van szüksége: a véredények falait is meg kell erősíteni. Erre kiválóan alkalmas a Cholican. Jó eredményt adhat a Cholicannak a Veicannal vagy a Fokhagymaolajjal való kombinálása, azaz bármely olyan termékkel, amely pótolhatatlan zsírsavakat tartalmaz. Ebben az esetben töltődik fel az a láncszem, amely eddig nem funkcionált.
            Mi jellemző még a nyárra? Nyáron aktív a pericardium — a szívburok, avagy más néven a szívpajzs. Kalciumra van szüksége, valamint mineralizációra szorul. Nem gyógyítható semmilyen gyulladás gátlókkal, ha elmulasztottuk a mineralizációt. A szívpajzsnak ásványokra van szüksége.
 

            Van még egy szervünk, amely éppen nyáron igen aktív. Ez a Hármas melegítő, azaz az a szerv, amelyben foglalkoztatva vannak az energetikai komponensek. Minden energetikai meridián egyetlen szervben fut össze. 21 és 23 óra között ezek megnyitják az utat minden főbb szerv felé. Éppen nyáron igen aktív ez a szervünk. Ezzel magyarázható, hogy korábban kizárólag nyáron igyekeztek szabadságra menni, minél többet pihenni, kikapcsolódni. (http://www.tienscenkov.plpsite.com/nyar.html)
 

 Bejegyzésünk végén, had osszunk meg Önnel egy klasszikus kínai népmesét:

GYÓGYÍR CSEREPES KEZEKRE

 

Song tartományban lakott egy mosodás, aki csodálatos hatású gyógyírt kevert ki,

amellyel a kicserepesedett kezét rendbe hozta. Így a család nemzedékeken át ruhamosásból

élt. Egy ember tudomást szerzett a kenőcsről, s száz aranyat kínált a receptjéért.

– Több nemzedék óta mosásból tartjuk el magunkat – mondta egyikük, amikor a

család megvitatta a javaslatot –, de sohasem kerestünk egy-két aranynál többet. Most

száz aranyat kapnánk, ha eladnánk a receptet. Jobban járunk, ha eladjuk. Nem sokkal ezután Yue tartomány nagy sereggel támadt Wu tartományra. Az ember, aki a receptet megvásárolta, elment és felajánlotta a receptet Wu hercegének,aki az ajándék fejében kinevezte tábornokká. Az új tábornok csapatai hatalmas támadást indítottak a tengeren Yue hadai ellen, és teljesen megsemmisítették az ellenséget.A herceg az új tábornokot nemesi rangra emelte,hűbérbirtokot adományozott neki.

Ugyanaz a kenőcs, amely addig csak a mosodások kezét gyógyította, másnak   földbirtokot szerzett.

Minden attól függ, milyen célra használjuk fel a dolgokat.

Zhuang Zi

Forrás: http://tau.hu/files/klakinme.pdf

 Reméljük hasznosnak tartja az információinkat, amennyiben bármilyen kérdése,

észrevétele van kérjük jelezze nekünk!

e-mailcím: medbiotechdiagnosztika@gmail.com

Látogasson el a megújult és bővebb információkkal szolgáló honlapunkra is!

 

 www.medbiotech-diagnosztika.hu

 

 További gyönyörű mosolygós napot kíván Önnek a

 

 Medbiotech Diagnosztika Csapata!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://medbiotechdiagnosztika.blog.hu/api/trackback/id/tr631976496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása