HTML

Ön hogy érzi magát?-Alternatív gyógyítás másként!

Itt az ideje, hogy mindig minden körülmények között tisztában legyen azzal, hogy milyen események zajlanak nálunk. Itt minden kulisszatitkot megtud rólunk! Velünk mindig forró nyomon lehet. Nincs más dolga, csak kényelmesen hátradőlni, és olvasgatni!

Friss topikok

Linkblog

Újra norvégok a Medbiotech Diagnosztika láthatárán

2011.04.15. 13:10 Medbiotech Diagnosztika Csapat

Ugye emlékszik még, hogy pár bejegyzéssel ezelőtt ígéretet tettünk, hogy közzétesszük ha ismét ellátogat hozzánk egy norvég csoport? Ha nem emlékszik, az sem baj, éppen ezért kéretik tovább olvasni!

 

11 nappal ezelőtt minden úgy történt a Medbiotech Diagnosztikában, ahogyan egy átlagos munkanapon szokott lenni…egészen mindaddig, amíg meg nem érkezett egy norvég csoport. Sok ember közülük már járt nálunk pár alkalommal, akik most azért jöttek újra, hogy a doktornő kiderítse, mennyit javult az állapotuk előző látogatásuktól mostanáig.

 

Minden simán ment, mint ahogy az rendje és módja szerint szokott történni a kontroll vizsgálatoknál. Ám a csoport egyik új tagja arra panaszkodott a doktornőnek, hogy évek óta fáj a jobb keze, alig bírja megmozdítani, nem tud vele dolgozni. Megvizsgáltuk, és kiderült, hogy jobb keze csak 20%-osan működik. A doktornő által javasolt kezelésektől 10 nap alatt 70%-osra javult fel állapota, fájdalmai lecsökkentek. Mondanunk sem kell, hogy alig fért a bőrében. Szót fogadva a doktornőnek, hogy fenntartsa jó egészségi állapotát, további természetes táplálék kiegészítőket fog szedni és megígérte, hogy a következő alkalommal újra eljön!

 

A csoport többi tagja is egészséggel tele tért haza, és a doktornőnek ígéretet tettek, hogy tovább adják jó hírünket norvég honban.

 

Messziről jött vendégeinknek fontos az egészségük, hisz ezért is jönnek ide ilyen gyakran, megtéve nagy távolságokat, mert a hagyományos orvoslás nem találja a választ problémáikra, így az alternatív gyógymódban keresik azt….és mi sem bizonyítja jobban, hogy megtaláltuk a megoldást egészségügyi problémáikra, mint ezek a pozitív tapasztalatok, melyeket mindig megosztunk Önnel!

 

Ugye ÖNNEK IS FONTOS az egészsége?

Ugye ÖN IS CSALÓDOTT már a nyugati orvoslásban?

 

Kattintson ide, és tájékozódjon felőlünk: http://www.meggyogyulsz.com/pages/page.php?pa=ac178b02-eb8b-1ba7-635a-4d5bdff93cbe

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://medbiotechdiagnosztika.blog.hu/api/trackback/id/tr162828118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása