HTML

Ön hogy érzi magát?-Alternatív gyógyítás másként!

Itt az ideje, hogy mindig minden körülmények között tisztában legyen azzal, hogy milyen események zajlanak nálunk. Itt minden kulisszatitkot megtud rólunk! Velünk mindig forró nyomon lehet. Nincs más dolga, csak kényelmesen hátradőlni, és olvasgatni!

Friss topikok

Linkblog

Mindenről, mindig, minden körülmények között értesítjük!

2011.04.29. 14:47 Medbiotech Diagnosztika Csapat

 Újra feltűntünk a színen!

8 napon innen és túl az Óvoda napján nem felejtkeztünk el azokról a dolgozó nőkről, akik a felnövekvő generációt nevelik és óvják: az óvónőkről. Ezen a napon, azaz április 21-én, minden egyes óvodapedagógus, aki egy teljes körű állapotfelmérést vett igénybe, az választhatott, hogy egy kontrollt (7900 Ft értékű) vagy két darab (7800 Ft értékű) kezelést szeretne ajándékba kapni. Természetesen mondanunk sem kell, hogy a pálmát a kezelések vitték, de a kontrollok is nagy népszerűségnek örvendtek. Így szerettünk volna hozzájárulni ahhoz, hogy akik a legkisebbekkel foglalkoznak, egészségesek és életerősek maradjanak, hisz tudjuk, hogy néha embert próbáló feladat nap, mint nap a gyerekekkel lenni.

Nem is gondoltuk, hogy ennyi sok óvónő tartja fontosnak az egészségét, s emellett a megelőzést! Aznap teltházunk volt, és bizony akadt olyan páciens is, akinek sajnos már nem jutott időpont!

DE NE BÚSÚLJON SENKI! Hisz máris itt a következő NYÍLT NAPUNK, ami május 7-én kerül megrendezésre (s amire lázasan készülünk)!

Újra kipróbálhatják a kedves érdeklődők a kezeléseket, s kedvükre kérdezhetnek, illetve konzultálhatnak a doktornővel, aki személyesen fog foglalkozni mindenkivel. Természetesen az eddigi rendezvényeink résztvevői által megszavazott két előadás sem fog elmaradni (Ízületi és vérnyomás problémák). Emellett gyógyteákat, tisztított és oxigenizált vizet kóstolgathat a kedves nagyérdemű, és különbséget tehet a sima csapvíz, és e kettő között….

Ugye már csak ezért sem érdemes kihagyni ezen alkalmunkat?

Megéri képben lenni, hogy mikor mi történik a Medbiotech Diagnosztikánál, mert kiszámíthatatlanok vagyunk!

Ugye Ön nem szeretne a tájékozatlan emberek közé tartozni, akik mindig lemaradnak mindenről??

Kövesse mindig figyelemmel úgy blogunkat, mint a honlapunkon az aktualitásokat, hogy sose maradjon le semmiről!

 

 


 

Kattintson ide, és tájékozódjon felőlünk: http://www.meggyogyulsz.com/pages/page.php?pa=ac178b02-eb8b-1ba7-635a-4d5bdff93cbe

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://medbiotechdiagnosztika.blog.hu/api/trackback/id/tr502864735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása