HTML

Ön hogy érzi magát?-Alternatív gyógyítás másként!

Itt az ideje, hogy mindig minden körülmények között tisztában legyen azzal, hogy milyen események zajlanak nálunk. Itt minden kulisszatitkot megtud rólunk! Velünk mindig forró nyomon lehet. Nincs más dolga, csak kényelmesen hátradőlni, és olvasgatni!

Friss topikok

Linkblog

A főszerepben Önök-avagy rövid beszámoló a novemberi-decemberi Nyílt Napokról

2011.12.14. 11:49 Medbiotech Diagnosztika Csapat

Hosszas hallgatás után megtörjük a csendet! Mivel? Az eddigi lezajlott nyílt napjaink összefoglalójával.

Ugyanis november és december folyamán megrendezett nyílt napjainkkal sikerült elérnünk, hogy az ünnepek előtti készülődés alatt is az egészség legyen a központban. Egyik alkalom sem jöhetett volna létre, ha nincsenek a nagyszerű résztvevők, és persze az előadó.

Rájöttünk, hogy a családias hangulat elérése érdekében a kevesebb résztvevő néha több. Így mindenkire jut elegendő idő, az emberek könnyebben megnyílnak egymás előtt, és az előadás is egy kellemes kérdezz-felelek-be csap át. Nem volt ez másként tegnap sem (december 13.).

 

Mindenki egyenként tette fel a kérdéseit, megosztották a résztvevők egymással a panaszaikat, így csak velük foglalkozott az előadó: Rácz Lívia, és két kolléganője.

 

Habár a nyílt napok fő témája a Nonstop Doctor kezelőkészülék volt, mégis a legnagyobb érdeklődés a vizsgálatokra helyeződött.

Akadtak olyan résztvevők, akik már a pácienseink, és olyan vendégek is, akiknek már van Nonstop Doctoruk, ennek ellenére szeretnének megtudni még több információt a készülékről.

 

Ahogy az lenni szokott, az előadás alatt gyógyteákat, oxigenizált és tisztított vizet kóstolhatott mindenki, továbbá kipróbálhatták a személyre szabott kezeléseket a készülékkel. Mindenki nagyon elégedett volt és jó kedvű. Ezt az egyik résztvevőnk is bebizonyította:

 

-      Az egyik apuka azt mondta, vesz magának még egy készüléket, mert ő mindig úton van, s mivel a család többi tagja folyamatosan használja a Nonstop Doctort, így otthon hagyja a gyerekeknek.

 

 

 

 

Ön lemaradt a tegnapi nyílt napunkról?

 

Semmi baj, a december 17- re, azaz a szombatra még van hely, szóval lehet előre jelentkezni!

 

 

 

 

Jelentkezésért kattintson ide:

http://meggyogyulsz.com/index.php?menu=29

 

Ön még nem hallott a Nonstop Doctorról? Kattintson ide, és azonnal bővebb információhoz juthat:

 

 

 

http://www.nonstop-doctor.com

 

 

Pillanatképek az előadásról:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://medbiotechdiagnosztika.blog.hu/api/trackback/id/tr313462746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása