HTML

Ön hogy érzi magát?-Alternatív gyógyítás másként!

Itt az ideje, hogy mindig minden körülmények között tisztában legyen azzal, hogy milyen események zajlanak nálunk. Itt minden kulisszatitkot megtud rólunk! Velünk mindig forró nyomon lehet. Nincs más dolga, csak kényelmesen hátradőlni, és olvasgatni!

Friss topikok

Linkblog

Ön lemaradt? Sebaj! Olvassa el, s máris képben lesz!

2011.05.10. 13:04 Medbiotech Diagnosztika Csapat

Hol volt, hol nem volt….volt egyszer egy Nyílt Nap. Ez az esemény annyira közkedvelt lett az érdeklődők körében, hogy úgy érezzük, semmiképp sem rejthetjük véka alá a nagyérdemű elől!

 

 Május 7-én szombaton, újra benépesült a Medbiotech Diagnosztika előadóterme, immáron negyedik alkalommal!

 

Meglepetésünkre 4 fiatal érdeklődő is eljött. Mi sem bizonyítja jobban, hogy nem lehet elég korán kezdeni az egészség megőrzést, és a betegség megelőzést!

 

Minden a megszokott mederben zajlott, folytak az előadások, konzultációk. Láthatóan nagy érdeklődésnek örvendett a két előadás: az Ízületi megbetegedések és a vérnyomás problémák; a résztvevők és a doktornő között „kérdezz-felelek” játék alakult ki.

 

Pihenésképpen teákat kóstolgattak, különbséget tettek a csapvíz - oxigenizált és tisztított víz között. Különböző könyvek, prospektusok és tájékoztató füzetek közül lehetett válogatni, és olvasgatni, amíg folyt a doktornővel való személyes konzultáció. Ezt követően mindenki kipróbálhatta a kezeléseket.

 

 

Engedje meg, hogy megosszunk Önnel is két pozitív tapasztalatot:

 

Két hölgy különböző panasszal fordult a doktornőhöz. Az egyiknek régóta tartó kisízületi fájdalma van a kézfejében, a másiknak pedig gégegyulladása. Amint befejeződött a kezelés, mindketten jobban lettek. Az első hölgynek enyhült a kézfájdalma, a másik hölgynek azelőtt hangja sem volt, csak suttogva tudott beszélni, a kezelés végeztével rekedt maradt ugyan, de megjött a hangja, s a torka sem fájt annyira.

 

S hogy még jobban az Ön kedvébe járjunk, készítettünk egy kérdőívet, melyben mindenki megjelölhette, hogy mi tetszett, és mi nem volt megfelelő, esetleg mit csináljunk másképp, illetve, hogy milyen témákat szeretne hallani az elkövetkezendőkben. Úgy gondoljuk, hogy a következő Nyílt Nap előadás témája is közönség díjas lesz: Az autoimmun betegségek. Az eddigi Nyílt Napjainkon elhangzott témákon kívül ez viszi a prímet, ezért a következő rendezvényünk az autoimmun betegségek köré épül.

 

Itt a vége, fuss el véle…..aki nem hiszi, járjon utána….azaz JELENTKEZZEN Ön is a következő Nyílt Napunkra, ami június 4-én (szombaton) lesz. Biztosítsa be a helyét már jó előre!

 

Ha kíváncsi még több ilyen, és hasonló történetre, kattintson ide, és böngésszen honlapunkon: www.meggyogyulsz.com 

 


 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://medbiotechdiagnosztika.blog.hu/api/trackback/id/tr492892825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása