HTML

Ön hogy érzi magát?-Alternatív gyógyítás másként!

Itt az ideje, hogy mindig minden körülmények között tisztában legyen azzal, hogy milyen események zajlanak nálunk. Itt minden kulisszatitkot megtud rólunk! Velünk mindig forró nyomon lehet. Nincs más dolga, csak kényelmesen hátradőlni, és olvasgatni!

Friss topikok

Linkblog

Miért nem írtunk egy ideje? Hová lettünk?:)

2012.10.01. 12:36 Medbiotech Diagnosztika Csapat

Kedves Olvasónk!

Elnézésed kérjük, hogy egy pár hete nem olvashattál tőlünk új infókat itt a blogon. Nem kell azonban aggódnod, nem tűntünk el teljesen. Csupán máshol kezdtünk aktív kommunikációba. Ez a hely pedig nem más, mint a holnapunk: a www.meggyogyulsz.com.

Tehát ezentúl új történeteket, betegségekről cikkeket, mindenféle hasznos tippet, trükköt, napi egészségmegőrző információt a blogunk helyett a honlapunkon találsz. Méghozzá a könnyű megtalálás okán az oldal alján cím szerint felsorolva megtalálsz minden eddig megjelent online és offline cikkünket, tanulmányainkat, betegeink tapasztalatait betegségek szerint csoportosítva és sok más hasznos infót.

Feliratkozhatsz hírleveleinkre is a honlapunkon, és akkor nem maradsz le semmi izgalmasról, mert az új infókról, cikkekről, rendezvényekről, akciókról e-mailben is tájékoztatunk majd.


Kellemes böngészést, várunk szeretettel honlapunkra!

www.meggyogyulsz.com

 

Mosolygós, gyönyörű napot kíván Neked

Dr. Kacsó Kornélia és a Medbiotech Diagnosztika Csapata

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://medbiotechdiagnosztika.blog.hu/api/trackback/id/tr764813295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása