HTML

Ön hogy érzi magát?-Alternatív gyógyítás másként!

Itt az ideje, hogy mindig minden körülmények között tisztában legyen azzal, hogy milyen események zajlanak nálunk. Itt minden kulisszatitkot megtud rólunk! Velünk mindig forró nyomon lehet. Nincs más dolga, csak kényelmesen hátradőlni, és olvasgatni!

Friss topikok

Linkblog

A télapó és Lappföld még nem ismer minket, de Norvégiáig már elért a hírünk....

2011.03.11. 16:05 Medbiotech Diagnosztika Csapat

Rég írtunk már blog bejegyzést, és most azt hisszük, eljött az ideje!

 

Eseményszámba megy az nálunk, hogy egyre gyakrabban járnak hozzánk Norvégiából is betegek, akik szeretnék, hogy végre konkrétan kiderüljön, mi okozza panaszukat, és mi arra a megfelelő megoldás.

 

Nem is olyan rég, ezen belül is a múlt héten járt nálunk egy 15 fős norvég csoport. Nagyon sok olyan páciens volt köztük, akik már nem először jártak itt, és 10 nap elteltével remek közérzettel és nagy javulással tértek haza. Ezt szeretnénk most megosztani Önnel is!

 

Két páciens arra panaszkodott, hogy nem tudják mi a bajuk, de érzik, hogy valami nincs rendben velük. A problémát hamar ki is derítettük egy vizsgálattal. Egyik betegünknek évek óta tartó szívelégtelensége, savasodási- salakosodási problémája volt és 80%-ot javult 10 nap alatt a kezelések hatásától, a másiknak pedig kis ízületi gyulladása volt, akinek 70%-ot javult az állapota a személyre szabott kezelésektől.

 

Száz szónak is egy a vége: nagyon jó eredményekkel térhettek haza, és magas fokú javulást tapasztaltak a 10 napi kezelés hatásától, így a következő alkalommal újra eljönnek kontrollra, mert szeretnék megőrizni ezt a mostani állapotot....de ez már egy másik történet lesz!

 

 

 

Nézzen szét honlapunkon: drsiker.com, meggyogyulsz.com

 

Jelöljön be minket iwiwen és facebookon is!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://medbiotechdiagnosztika.blog.hu/api/trackback/id/tr1002731056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása