HTML

Ön hogy érzi magát?-Alternatív gyógyítás másként!

Itt az ideje, hogy mindig minden körülmények között tisztában legyen azzal, hogy milyen események zajlanak nálunk. Itt minden kulisszatitkot megtud rólunk! Velünk mindig forró nyomon lehet. Nincs más dolga, csak kényelmesen hátradőlni, és olvasgatni!

Friss topikok

Linkblog

Nem sikerült elbújnunk a nyilvánosság elől, hála Istennek! Nálunk továbbra is zajlik az élet!

2011.04.12. 14:40 Medbiotech Diagnosztika Csapat

Beigazolódott minden reményünk, ami a hétvégi Természetes Egészség Kiállításhoz fűződött! Sokkal többen jöttek, mint ahogy vártuk!

 

Közel 40 beteget vizsgált meg a doktornő mindössze két nap leforgása alatt… Időpontjaink még szombat délután beteltek, tomboláinkat pedig úgy vitték az érdeklődők, mint a cukrot!

Pácienseink körében nagy sikert arattak az akciós tesztjeink, de a pálmát a komplex vizsgálat vitte! Pénteken még csak szórólapokat osztottunk, tombolákat töltöttünk ki, és információkat szerezhettek rólunk a nézelődők, érdeklődők. Az igazi hajrá szombaton kezdődött, és vasárnap este ért véget, a standokat már bontották, de mi még akkor is vizsgáltunk!

 

Lázasan készültünk a kiállításra, de még annál is lelkesebben osztottuk a tombolákat! Tombolánk két nyertese Szabó Magdolna és Cserepes Ágnes lett. A nyertes szelvényeket vasárnap délután 17.00-kor húzták ki  az AG Media képviseletében Pápai Andrásné Györgyi és Faludi Kata. A hitelesség kedvéért fotót is készítettünk róla, melyet itt láthatnak!

 

(Szívünk mélyén mindenki nyertes!) A tombola egyik díja egy két személyre szóló komplex vizsgálat 36.000 Ft értékben, a másik nyereményünk pedig egy 45.000 Ft értékű alakformáló öv volt. Ezúton is GRATULÁLUNK A NYERTESEKNEK!

Száz szónak is egy a vége: mindent összevetve az idei kiállításon sem okoztunk csalódást sem magunknak, sem pedig a pácienseinknek! (Ha mégis, kérjük, jelezzék!)

Nem állunk meg!! Hétfőtől minden újra a régi kerékvágásban működik a Medbiotech Diagnosztika debreceni központjában!

 

Elképzelhető, hogy a következő nagyszabású Egészség Kiállításon is részt veszünk, de ha Ön érdeklődik irántunk, nem muszáj addig várnia!

KATTINTSON IDE, ÉS TUDJON MEG TÖBBET RÓLUNK!
http://www.meggyogyulsz.com/pages/page.php?pa=ac178b02-eb8b-1ba7-635a-4d5bdff93cbe

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://medbiotechdiagnosztika.blog.hu/api/trackback/id/tr762820255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása