HTML

Ön hogy érzi magát?-Alternatív gyógyítás másként!

Itt az ideje, hogy mindig minden körülmények között tisztában legyen azzal, hogy milyen események zajlanak nálunk. Itt minden kulisszatitkot megtud rólunk! Velünk mindig forró nyomon lehet. Nincs más dolga, csak kényelmesen hátradőlni, és olvasgatni!

Friss topikok

Linkblog

Daganatos megbetegedések

2011.02.03. 10:53 Medbiotech Diagnosztika Csapat

Daganatos megbetegedések

Minden embernek vannak ráksejtek a szervezetében. Ezek a ráksejtek nem mutathatók ki a szokásos vizsgálatokkal egészen addig, amíg számuk több milliárdra fel nem szaporodik.( A Medbiotech Diagnosztikai komplex sejtszintű mélységig vizsgál ezért a legapróbb eltérést is rögtön kimutatja) Amikor egy orvos a kezelés végeztével azt mondja a betegnek, hogy nincs több ráksejt a szervezetében, ez csak annyit jelent, hogy a kórházakban elvégzett tesztek nem képesek észlelni a ráksejteket, mivel azok még nem érték el a kimutatható mennyiséget.    ( A kórházakban 4 féle tumor markert néznek meg míg a Medbiotech Diagnosztikai komplex 59 féle tumormarkert tud vizsgálni.)
A „rák” több mint kétszázféle, tulajdonságaiban, kihatásában, következményeiben és gyógyíthatóságában egymástól eltérő daganatos betegség közös neve.
Egy egészséges sejt csak szükség esetén osztódik – miután a szükséges sejtpótlás megtörtént, az osztódás megáll. A rákos sejtek osztódása viszont nem áll le, hanem újra és újra megismétlődik. A rosszindulatúvá vált, túlszaporodó sejtek egy idő elteltével átterjedhetnek más, környező szervekre is, bejuthatnak a nyirokrendszerbe vagy a véráramba, amelyen keresztül szétszóródhatnak a szervezet különböző részeiben.
A rákbetegség kialakulásában az öröklött tényezők mellett döntő szerepe van a szervezetbe kerülő rákkeltő (karcinogén) anyagoknak, amelyek a sejteket roncsolva genetikai torzulást idézhetnek elő, mutációt indíthatnak el. Ezt a szervezet immunrendszere egy ideig kezelni tudja, „javítja” a hibákat, s elpusztítja a nem jó irányba módosult sejteket.
A sejtek roncsolásában olyan rákkeltő anyagok játsszanak szerepet, mint a több ezernyi vegyületet tartalmazó dohányfüst, az autók és gyárak légszennyezettsége, az ionizáló sugárzás, a nap káros UV-sugarai, de ide sorolhatók az egészségtelen étrend, az alkoholizmus vagy a munkahelyi károsító hatások is. Tehát az ember nagyban hozzájárul a daganatos betegségek kialakulásában, nem csak az öröklött tényezők játszanak szerepet.

Pár információ a nőket, férfiakat és gyerekeket veszélyeztető daganatos megbetegedésekről:

Nőket veszélyeztető:
- Emlőrák
- Méhnyakrák
- Méhtestrák
- Petefészekrák
- Tüdőrák
- Vastag- és végbélrák

Férfiak tumoros betegségei:
- Here- és hímvesszőrák
- Prosztatarák
- Tüdőrák
- Szájüregi daganatok
- Vastag- és végbélrák

Gyerekek gyakori daganatos megbetegedései:

- Vérképzőszervi rákok, leukémia
- Nyirokcsomó-daganatok
- Az idegrendszer daganatai
- Agydaganat
- Szemből kiinduló tumor
- Májrákok
- Vesedaganat
- Csontrák
- Lágyrészdaganatok

 

Dr. Kacsó Kornélia több éves tapasztalattal rendelkezik, szem előtt tartja a rendszeres odafigyelést, így személyre szabottan, mindenki számára felállítja a pontos diagnózist, s a neki legmegfelelőbb kezelési módokat ajánlja, természetes alapú készítményekkel és kezelésekkel. Kideríti a probléma valódi okát, és meg is szünteti azt!

togasson el blog oldalunkra, valamint kérjen tőlünk időpontot MOST! Személyre szabott terápiákat biztosítunk!
Blog oldalunk: www. medbiotechdiagnosztika.blog.hu
Honlapcímünk: www.meggyogyulsz.com

Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérjen időpontot Most!
+3620-279-14-76

Nézze meg honlapunkat is!
www.meggyogyulsz.com
www.drsiker.com

További szép, mosolygós napot kíván a
Medbiotech Diagnosztika csapata!

 

 

http://www.rakgyogyitas.hu/oldalak.php?id=7

 http://www.rakgyogyitas.hu/oldalak.php?id=10

: http://www.rakgyogyitas.hu/oldalak.php?cikkkat=&friss=&id=9&page=1

-->

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://medbiotechdiagnosztika.blog.hu/api/trackback/id/tr512635399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása