HTML

Ön hogy érzi magát?-Alternatív gyógyítás másként!

Itt az ideje, hogy mindig minden körülmények között tisztában legyen azzal, hogy milyen események zajlanak nálunk. Itt minden kulisszatitkot megtud rólunk! Velünk mindig forró nyomon lehet. Nincs más dolga, csak kényelmesen hátradőlni, és olvasgatni!

Friss topikok

Linkblog

Nagy horderejű információk, melyről Ön sem maradhat le! Kulisszatitkok, rendezvények..

2011.04.01. 15:14 Medbiotech Diagnosztika Csapat

Tá-dáám!

 

Ugye megengedi, hogy Önnel is megosszuk örömünket és sikereinket?


Március havának 26. napján (szombaton) újra megrendeztük Nyílt Napunkat, mely a nagy érdeklődésnek köszönhetően igen jól sikerült.

Pácienseink és érdeklődőink körében kezd népszerűvé válni ez az esemény, hisz minden alkalommal többen, és többen vesznek részt. A frappánsabbnál frappánsabb előadások témái mindig a közönség szavazatai alapján vannak megválasztva, (ezzel is az Ön kedvében akarunk járni!) Nem beszélve a különleges teáinkról, és vizeinkről, amit kóstolgathat, miközben folyik a doktornővel való konzultálás!

De ez még semmi! Személyre szabott kezeléseket próbálhatnak ki, és közben megoszthatják egymással tapasztalataikat, esetleg betegségeiket, mindezt nyugodt és kellemes légkörben!

 

Ha nem szeretne lemaradni a következőről, figyelje honlapunkon az aktualitásokat: www.meggyogyulsz.com

 

És végül, de nem utolsó sorban!

 

Ezúton szeretnénk értesíteni Önt a Természetes Egészség Kiállításról, mely a Fórum Debrecen bevásárlóközpontban van megrendezve minden ősszel és tavasszal. Ezen immáron negyedszer veszünk részt, szóval kezdünk törzs vendégek lenni.

Legutóbb ősszel találkozhatott velünk a nagyérdemű. Eme rendezvény keretein belül HATALMAS kedvezménnyel dolgoztunk, és a mostanin, azaz az április 8-9-10-in sem teszünk másképp! Vizsgálatokat végzünk, melyet ott helyben igénybe vehet bárki.

Lázasan készülünk a rendezvényre! 2 teljes nap, mely csak az Öné!

Amit nem titkolhatunk az az, hogy tombolával is készülünk! Utolsó nap kisorsolunk egy szerencsés nyertest, akinek nyereménye egy teljes állapotfelmérés! Tavaly is nagy sikert aratott a kedves érdeklődők körében.

Ne legyen ez most sem másképp!


Ha felkeltettük érdeklődését, böngésszen honlapunkon a részletesebb információért!

Honlapcímünk: www.meggyogyulsz.com


Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://medbiotechdiagnosztika.blog.hu/api/trackback/id/tr202791358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása